Samarbeten

Vi levererar mervärde till dina produkter. Spripac grundades i Helsingborg 2008. Sedan starten har vi vuxit och finns nu på hela den europeiska marknaden, där vi är exklusiv distributör för Silgans hose end sprayers. Silgan är ett globalt ledande företag inom förpackningar och förpackningslösningar. Efter mycket letande fann vi HP-2, hos det amerikanska företaget Hayes. Kontakten med Hayes resulterade i att Spripac blev exklusiv distributör av spridarmunstycken på den europeiska marknaden. Hayes köptes upp av WestRock och som slutligen senare köptes upp av Silgan . Tack vare ett långvarigt och nära samarbete kan Spripac idag erbjuda ett brett utbud av högklassiga spridarmunstycken och triggers ur Silgan's sortiment.

Utveckling

Grunden till Spripacs erfarenhet av förpackningslösningar kommer från utveckling av produkter till villa & trädgård, där vi ser att konsumenternas intresse för praktiska, användarvänliga och högkvalitativa förpackningar är stort. Med denna kunskap i bagaget formades idén om att utveckla förpackningar som gör det enkelt och bekvämt för konsumenten att använda produkterna och sprida innehållet. Företagets utvecklingsavdelning har sedan dess arbetat med att ta fram smarta spridarlösningar och dunkar med passande spridarmunstycken och kan idag genom nära samarbete med bland andra Emballator Mellerud Plast (dunktillverkare) erbjuda dig som kund innovativa helhetslösningar som ger mervärde till dina produkter.

Vision

Innovativ utveckling är fortfarande kärnan i Spripacs verksamhet. Vårt fokus ligger på enkelhet och anpassning till miljön. Vi arbetar ständigt med att kunna erbjuda våra kunder nya lösningar, som spar såväl tid som ekonomi och miljö.